HomeNewsVraag van de Bedrijfsmakelaar: "Kunnen jullie o...

Vraag van de Bedrijfsmakelaar: "Kunnen jullie ook logistieke centra inrichten?"

Vraag van de Bedrijfsmakelaar: "Kunnen jullie ook logistieke centra inrichten?"

Antwoord: Ja, dat kunnen wij. Omdat nauwgezet projectmanagement het fundament vormt onder onze werkwijze, kunnen wij gebouwen inrichten voor elke bestemming of toepassing. Zo coördineren wij momenteel de inrichting van een productiehal voor Schaeffler. Zie hier.

Vraagt u ons inhoudelijk hoe een laboratorium of logistiek centrum precies ontworpen moet worden, dan hebben wij specialisten in ons netwerk die hier alles van weten. Over bijvoorbeeld transportmiddelen, goederenstromen, laboratoriumkasten, klimaatinstallaties en dergelijke.

Henkjan van Slooten is 1 van die specialisten die regelmatig aansluit wanneer wij bedrijfsgebouwen voor specifieke gebruiksdoeleinden ontwerpen. Henkjan heeft ervaring met het leiding geven aan integrale ontwerpteams; architectuur, bouwkunde, installaties, logistiek.
Zie zijn website.

Ook Ron Hartog van RDM Installatiemanagement is zo’n specialist. Hij weet bijna alles van technische installaties. Denk dan aan verlichting, luchtverversing, verwarming, koeling, liften en roltrappen.
Kijk op de website van RDM

Kortom, WorkLifeSpaces heeft een enorme ervaring in Design en Build, voor allerlei bedrijven. Vincent Korf vertelt u er meer over. Mail: vincent@worklifespaces.nl