HomeAbout

About Work Life Spaces

Tegenwoordig is er gelukkig meer vraag naar ‘gezonde’ werk- en leefruimte in kantoor en is er aandacht voor licht, groen en een goede luchtkwaliteit waarin de mens zich fijn voelt. Mensgericht bouwen noemen we dat. Work Life Spaces creëert en realiseert voor iedere gebruiker de unieke werk- en leefruimte die het beste past bij het bedrijf en zijn mensen. 

Design en Build

Work Life Spaces is de design en build partij met een duurzaam karakter. Bij een eerste opname wordt er gekeken wat er, in overleg met de opdrachtgever, hergebruikt kan worden voor het nieuwe kantoor. Work Life Spaces ziet dat verduurzaming geen afbreuk doet aan gemak, comfort, esthetiek of investeringen, maar dat duurzaamheid hier juist aan bijdraagt.

Fijne werk- en leefruimte

Als je door een bos loopt, of je dat nu voor de lol doet of met lichte tegenzin, dan doet dat iets met je. Je gaat je lekkerder voelen. Je wordt onbewust geraakt, je voelt je verbonden. Met een interieur is het net zo. Als we kiezen voor de verkeerde onnatuurlijke materialen halen we de ‘ziel’ eruit. En dat is in een interieur meteen voelbaar. Van een mooie, houten tafel die in de was is gezet, blijft de echtheid voelbaar. Zo’n tafel wordt na verloop van tijd alleen maar mooier. Hij raakt doorleefd. Je moet het basismateriaal zo min mogelijk modificeren. Gebruik je natuurlijke, liefst onbewerkte materialen, dan geeft het kantoorinterieur je het gevoel van een fijne werk- en leefruimte. Uiteraard hoort in zo’n interieur ook groen. Alles wat leeft, groeit en bloeit is goed voor ons.